Wake up, child.


Tips från coachen i det blå rummet för 2012:

Om jag ens kan leva upp till 5 % av min potenitial under år 2012 så är det inte bortkastat. Det finns alltid något att göra. Det finns ALLTID någon du borde lära känna bättre. Låt inte ditt sociala liv stagnera; I should know. 2011 lärde många sig att inte ta sina vänner för givna. Vi vet inte vad som händer imorgon.

Det är egentligen sorgligt hur passiv du kan vara då hela din omvärld skriker efter din hjälp. Du kanske tror att du inte duger i det skick du är just nu. För upptagen/ung/gammal/ful/stressad/likgiltig osv. Men om du alltid drar dig tillbaka så utveckas du inte heller. Våga göra en massa i stället för att låta andra göra jobbet. Väx, hyvä ihminen! Väx.

Låt år 2012 svida ordentligt om det behövs. Slå dig ut ur ditt normala, trygga liv. En massa människor har garanterad försökt poängtera hur misslyckad du är. Sanningen är att de inte är beredda att se dig ta plats. Men du kan inte hålla tillbaka sig själv; du är allt du har!

Våga vara ärlig då någon ställer obekväma frågor. Våga ta ett par skottskador för en värnlös vän. Ge samtidigt upp dina onödiga strider som bara suger energi ur dig.

Och om du anser att du har failat för mycket eller är ute på sju famnars vattten, så… tja, kom och berätta något dumt du har gjort. Jag har garanterat gjort något värre under mina 21 år. Lär dig av mina/andras misstag så slipper du göra dom själv.

Till sist: förlåt människor om det bara är möjligt. Förlåt också mej på samma gång och du känner för det. Jag vill starta ett nytt år med ryggen fri. Kosta vad det vill.

Advertisements

About jiholm

Just another blogger who's trying to figure out this breathtaking thing called Life.
This entry was posted in Iakttagelser. Bookmark the permalink.

3 Responses to Wake up, child.

  1. Ester says:

    superbra inlägg.. ja tror ja ska ta o följa några av dina råd! 🙂

  2. Gääbi says:

    Ja håller me Ester!

  3. jimster says:

    Tack Ester o kul att höra av dej!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s