Jim Willis


Julmust, jazz, och för en gångs skull en konversation på msn.

Måste sätta mig vid datorn eftersom Ica ville gå o sova. Hon kräver absolut tystnad, så jag kan inte hamra på uppe i rummet. Dumt, eftersom jag kom halvvägs med nattduksbordet. Nu ligger det brädbitar i min säng. Gruff.

Jag fick leka actionhjälte på gården idag. Startade bilen, satte fritt på och började skrapa rutorna. Mitt i allt rör sej bilen, för Jimmy satte inte i handbromsen (hade julmust i tankarna, skulle till butiken). Bilen börja alltså rulla, så jag slet upp dörren och hoppade in i förarsätet och avvärjde den hotfulla situationen. Tö-rööh! 😀

Advertisements

About jiholm

Just another blogger who's trying to figure out this breathtaking thing called Life.
This entry was posted in vardag. Bookmark the permalink.

2 Responses to Jim Willis

 1. 2B says:

  En super-klant? MAn borde starta en fejsbooksida med saker man gjort dumt med bilen. Fast då behövs fejsbookkonto o d har int ja. Ja tjuvkika på ditt rum via Nicas fejsbook. Stiligt värre får man väl säga. Måste inspekteras på ort och ställe nåt tag.

  IKEA spån kliar. IKEA och LEGO kunde gå ihop tycker jag. Man kan bara fantisera om slutresultatet. Du öppnar din låda och i den finns bara en massa lego bitar och en lapp med texten: bygg vad du vill!

 2. jimster says:

  Klantgrupp på Naamakirja? Ingen dum idé. Frågan är bara om nån vågar erkänna sina klåperier på en sida där en stor del av alla bekanta brukar snoka omkring och läsa sönder allt som skrivs.

  Du är varmt välkommen att inspektera rummet nån dag. Och jag understryker att IKEA:s spån kliar! jag lade en del brädbitar i sängen medan jag jobbade, och på kvällen fick min rygg uppleva en duktig klåda.

  Ikea + Lego kunde bli en succé helt klart! (:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s