Achtung Panzer!


Nu serveras ett vanligt, vardagligt dagboksliknande inlägg om min senaste vecka. Har alltså varit på resa till Storefjells pampiga hotell i Norge. Söndag-söndag blev det.

Har tagit ut det mesta av livet på Viking Line, i bussen, på rastplatser, ute i fjällen och i själva hotellet givetvis. Vad sägs om att sitta i en mycket varm bubbelpool utomhus medan snöflingorna dalar med på huvudet? Eller att fritt få äta så mycket lyxmat du orkar? Och femstjärnig service och fantastisk utsikt? Oslagbart.

Jag tror jag har slagit något slags personligt rekord. Inte sedan Eurocamp 2007 har jag sovit så här lite per natt. Vi spelade Uno precis varenda kväll, men jag orkade trots allt gå på  bibelstudiet på morgnarna. Fick lyssna på gammelfarbror Henrys tankar, och det gav mig gnista. Möteskulturen på hans resor skulle jag gärna vilja anamma till vårt ungdomsarbete.

Jag har hunnit skaffa böcker på Åhléns. En bok om blixtkrig till mej, och något liknande till Benja. Höa. En tupplur vore najz.

Jag är trött, men på ett nytt sätt. Tröttheten sitter inte i ögonen, utan i hela kroppen. Jag gungar av och an som på en båt. Precisionen är dålig då jag försöker träffa tangenterna. Musiken i bakgrunden känns främmande. Snart lasagne.

Går kaffe att tvätta bort från ett par ljusa jeans? help

Advertisements

About jiholm

Just another blogger who's trying to figure out this breathtaking thing called Life.
This entry was posted in Iakttagelser, vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Achtung Panzer!

  1. 2B says:

    Vi köpte gallsåpa till kakkablöjorna. Det lossnar till 100% Låter som en trevlig resa. Saknar fjällvandringen vi gjorde för *jaiks* ~10 år sen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s