Det är klart att det gör ont!


Så var det dags igen. Min dygnsrytm förskjuts ohjälpligt framåt om jag får ledigt ett par dagar. Detta kommer att leda till problem inför den sista skrivningen om jag inte tar mig i kragen.

Ofta finns det en lite röst inom mig som med jämna mellanrum säger: “Det är dags att sova. Du ska orka med morgondagens utmaningar“. Tyvärr är rösten lätt att ignorera, och följaktligen sitter jag klarvaken och skriver. En snabb titt på kontaktlistan på msn visar att även andra har samma problem.

Det är klart att det gör ont då man offrar något för en senare belöning. De gånger som jag faktiskt går och lägger mig tidigt kan ge trefalt igen nästa dag, men att lämna ett bra spel eller en fin diskussion på nätet är inte roligt.Det är samma sak med provläsning egentligen. Det känns skönt att veta att man offrade något för att lära sig saker inför provet då man väl sitter i skolans festsal med konceptpapper framför sig. Jag ska försöka köra den här strategin inför det sista provet på måndag. Sedan kan jag vila ut efter att ha skrivit 6 ämnen på en vår.

Bäst att börja tillämpa min fina strategi direkt. Dags att lägga sig. I morgon ska jag redogöra för en dröm jag hade. Drömmen var som en liten novell. Jag kallar den “Äppelkrigaren“.

Advertisements

About jiholm

Just another blogger who's trying to figure out this breathtaking thing called Life.
This entry was posted in vardag. Bookmark the permalink.

One Response to Det är klart att det gör ont!

  1. Ad says:

    wtg ledighet. 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s