Cäboom


Lediga dagar är sköna dagar. Ännu kan jag ta det lugnt; nästa prov är på måndag. Idag kommer Nik att fixa isolering på vår övervåning. Han hade inte tillräkligt med arbete på skofabriken i Österbotten, så nu har pappa anställt honom för ett par dagar. Själv ska jag också snart ta mig upp på vinden och hjälpa till.

Borgåbladet var här i morse och intervjuade Nik. Typsikt att det ska finnas en fotograf i huset just då man yrvaket vagglar omkring. Och med rufsigt hår! (oh noes) Jag svängde hastigt in i Icas rum då jag såg att vi hade besök. Där mötte mig som vanligt bilder av Tokio Hotel och Zac Efron, så valet blev enkelt: jag gick ut igen.

Senare idag blir det besök hos mommo. Jag ska köra dit med våra gardiner. Mommo skulle visst vilja göra något åt dem, vi får se vad som händer. Kaffe får jag i alla fall, så även om gardiner är tråkiga kan jag få en chans att slå mig ner vid hennes fina matbord och leta efter fel i gårdagens Borgåblad.

Jag hoppas innerligt att jag får tillfälle att spela mitt nyligen installerade Age of Empires III ikväll. För Mac! Jodå, ni hörde rätt. And it works like a charm…

En kopp kaffe eller te skulle passa som fisken i vanten. Om vi dessutom har tomat och ost kan min toast bli riktigt angenäm… Jep, jag var just och kollade i kylskåpet. Vi har tomat! Yeehaaw

Advertisements

About jiholm

Just another blogger who's trying to figure out this breathtaking thing called Life.
This entry was posted in vardag. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s