Hello world!


Så var det äntligen dags. Efter två år av tvekande har jag startat en blogg. Detta kan vara början på något stort, eller så faller den i glömska om ett par veckor. Time will tell.

I skrivande stund är det snart midnatt. 18 mars. Idag skrev jag studentprovet i religion, vilket innebär att bara tyskan återstår. Efter att ha skrivit 5 ämnen börjar jag känna mej i behov av något nytt… något helt nytt. Kanske resan till Polen om en månad blir den omväxling jag söker efter.

Långa inledningar är ofta avtändande, så jag tror inte jag ska skriva så mycket mera just nu. Resten av kvällen går väl åt till att bekanta sig med bloggens möjligheter. Ha det bra.

Advertisements

About jiholm

Just another blogger who's trying to figure out this breathtaking thing called Life.
This entry was posted in vardag. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hello world!

 1. Benja says:

  wo-hoo! nu e vi mäkta moderna! wow, de här kommer att ta tid att vänja sig vid. men du har rätt, polenresan kommer att vara en smash hit.

 2. Ad says:

  Ser helt bra ut… Lite emo med svart bakgrund, lite industrial med oranga… orangea… orange links. Så borde du göra dig av med default-linkar tillmatlagningssidor odyl. 😛

  Annars, nice wörk.

 3. 2B says:

  Now this is nice. Ska adda dig på min/vår blogg. Du kommer säkert märka nån gång att då du säger nu ska ja skriva så får du blackout. sånt e live. Hoppas vi ses nåt tag. Kanske kommer du på LAN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s